Количка

0
Поръчката е празна

Нови продукти

TUXIDO Dotted MEGA pack 60

Цена
23,49 лв.

„Промяната зависи от всеки един от нас…“

Казвам се Младен Бохнец, хърватин, българин, немец, космополит, човек с ясни цели и въображение.
В бизнеса с бързо-оборотни стоки съм вече 15 години. От три години работя като генерален директор на Anzeka Group Ltd, която създадох през 2014 г.
Горд съм, че произвеждаме и изнасяме в страни като Румъния и Германия вкусните български млечни продукти, консервирани храни и замразени полуготови ястия, които са неизменна част от трапезата на всяко семейство. Работим с големи международни вериги за търговия на едро и дребно. Ние помагаме и на нови компании, които искат да се разраснат, да осъществят своите бизнес мечти. Когато бях част от ръководните екипи на Lidl и REWE за Европа, научих, че на пазара на бързо-оборотните стоки марките се появяват и изчезват постоянно и това не е нещо ново. Остават тези успешни марки, които внасят положителна промяна в живота на хората.

Купих компанията за презервативи от приятел, но обичам да казвам, че аз и екипът ми създадохме TUXIDO. Ние изградихме из основи марката, наложихме цялостна Стратегия за корпоративна социална отговорност. Ние усъвършенствахме опаковките на продуктите и подобрихме търговските отношения на фирмата и най-вече - включихме младите хора в разговора за сексуалното здраве. Защо това е важно? Изследвания сред сексуално активни млади и по-възрастни хора в България са шокиращи. Черна статистика за аборти, за изоставени деца, за хора, включително кърмачета, които страдат от тежки инфекции, предавани по полов и кръвен път. Милиони погубени съдби – необратимо и завинаги. Тук не говорим за някакво нещастно събитие, инцидент, порезна рана, която можеш да закърпиш и да кажеш: „Давай нататък!“.  

"Става дума за милиони хора, много от които живеят в сянка, защото се срамуват от своя личен опит, от заболяванията, от принудата да изоставят дете, от реакцията на своите близки и познати, защото в България, а и в други страни по света, тегне стигма и е срамно, унизително да се говори публично за тези проблеми. Причината не е само в липсата на информация за сексуалните проблеми. Много хора не могат да си позволят употребата на презервативи при всеки полов акт. Но дори един единствен рисков секс може да преобърне и дори да сложи край на човешки живот. А животът е безценен дар. Бих искал да помогна на повече хора да го ценят. Ето тук виждам  милиони възможности с малки отделни добри постъпки и решения, събрани като презервативи в приканващи картонени кутийки, да оставим следа, да напишем своята статистика, която е добра, показва разум, зрялост, сигурност и истинска непринудена любов."

Приятелите ми се шегуваха с мен, че съм тук, заради примамливите бизнес условия и красивата ми приятелка, която е българка. Заобичах България, с нейните хора, с големите им сърца и малки радости, с тревогите и вълненията им, с народните обичаи и искрено гостоприемство, покоряващите пейзажи сред природата и богатата история и култура. Може би ако не беше робството, ако не беше комунизмът, ако имаше по-малко корупция и престъпност, а администрацията работеше ефективно, сигурно тогава и българите щяха да са по-удовлетворени от своя начин на живот. Сега, когато мога да създавам смислени продукти, повече от всякога се чувствам щастлив, че градя бъдещето си тук, в България, сред толкова талантливи, надарени от Господ хора. Животът си е наш и промяната зависи от нас, само и единствено от нас.

И така, защо Tuxido? Може би сте чували, че елегантният Tuxedo се появява като вечерна горна дреха в салоните на Великобритания от края на 19 в. и веднага се налага като символ на стил, мъжество и финес. Tuxedo е облеклото на безупречния джентълмен. В нашето задъхано ежедневие повечето от нас нямат време да бъдат строго елегантни. Ангажирани сме с много дейности, мислим за различни задачи, балансираме между натоварения работен ден и личния си живот. Борим се да

откраднем мигове на неподправена романтика и любов с близките си. 

Ние произвеждаме презервативи, които осигуряват достъпно качество и  помагат на хората да премахнат всякакви бариери помежду си. Човешко е да сме несъвършени. Затова решихме да се наречем Tuxido – със закачка в името, безупречни по отношение на качеството, приятелски намигваме към всички хора, които смятат, че трябва да са перфектни, за да се наслаждават на хубав секс и да изживеят своите сексуални фантазии. Всъщност, хубавият секс разтоварва, носи радост, може да бъде по-забавен от комедия и е здравословен – както за тялото, така и за душата. Когато се осмелиш да разкриеш себе си, започват да случват чудесата. Убеден съм, че Tuxido вдъхновява точно такава промяна – с малки стъпки, от любов към човека. И много искам да вярвам, че и поколенията след нас ще имат шанса да изживеят трепетите на любовта напълно освободени от страхове и опасности за своето здраве и бъдеще.

 

Основен екип

Младен Бохнец
Младен Бохнец
Собственик
Петя Климентова
Петя Климентова
Мениджър комуникации
Стефан Стефанов
Стефан Стефанов
Директор „Вътрешна и международна търговия“ и фармацевтични представители

ВХОД