Количка

0
Поръчката е празна

Нашият експерт по сексуално здраве д-р Шугър е тук, за да ти обърне внимание
и да ти даде най-доброто ръководство за това как да станеш майстор любовник - пълни инструкции
стъпка по стъпка за това как да изпиташ най-добрия оргазъм заедно с гарантирано здраве и безопасност.

Рая е на 26 години, но знае отлично какво е БДСМ, участва активно в общност на хора, които в интернет и на живо се интересуват от отношенията доминиращ-подчинен, като изживяват всеки миг от връзките си пълноценно. Д-р Шугър разговаря с нея за филма „50 нюанса сиво“ и какво отличава отношенията на героите от истинския секс и автентичния БДСМ.

„50 Shades of Grey" е ужасен филм, макар че провокира разговора за допустимото в интимните отношения. Сексът обаче в този филм е „Ванила“. Кой успява да остане перфектен в реалния живот? Истинският секс е труден и трудният секс е много хубав. В стаята на онзи Грей има хубави играчки, но те не се използват по предназначение. През цялото време едно момиче е вързано от един неуверен човек, който се нуждае единствено да контролира и това е следствие на неговото объркано съзнание.

Според Рая, реално БДСМ е основа за дълбоки и съдържателни връзки, за изпълняване на ритуалност, в която и двамата участници имат своите специални роли и общуват по всички възможни начини, като определят и допустимите граници на сексуалните игри.

"В автентичния секс има и размазан грим, пот, секрети. И това е съвсем естествено. За какво ти е да си перфектен? Колкото повече се стремиш да направиш секса перфектен, толкова по-вероятно е да сведеш сексуалната възбуда до минимум. Никой не е перфектен, следователно рискуваш да се разочароваш и изнервиш. А и сексът не става в стерилна среда. Преживяването трябва да е изненадващо, провокиращо въображението, една игра на ръба на фантазията и реалността. Добре че поне във филма използват презерватив. Споменават и противозачатъчните хапчета. Това са неща, които трябва да ги имаш предвид. Вие знаете защо…“


Рая обещава да ни разкаже скоро повече за същината на автентичния БДСМ. Междувременно предупреждава младежите като нея и тийнейджърите, че хора като героят на Грей от „50 нюанса“ не са подценяване.

„Не искаш да си пробваш късмета с някой като него. Имала съм трудни периоди, била съм на ръба със сложни връзки и хора, които са маниаци на контрола. Трудно е да влезеш в съзнанието на някой, който има объркано минало, настояще и проблеми, като го промениш и направиш от опасните ви и твърде неравностойни отношения – идеалистична приказка“.

Вероятно много хора са привлечени от благосъстоянието на Грей, но как той зачита приятелката си и показва уважение към нейните чувства и желания? „Почти всичко, което се случва между Грей и Анастейжа, в сексуален аспект и като взаимоотношения – става по волята на Грей, насилствено. В реалния живот подобен човек не е способен на любов“. Рая е категорична, че негативното отношение към филма не трябва да влияе на решението дали да опиташ БДСМ. Това може да бъде вълнуващо изживяване, което си има своите правила, дори за тези, които искат само да освежат отношенията си. Очакваме скоро нейните съвети…

Опита ли вече Extra Love? Супер лубрикиран, свръх възбуждащ аромат на банан, за екстра нежни и продължителни сексуални отношения:

ВХОД