Количка

0
Поръчката е празна

Можеш да опиташ сам, а може и да се допиташ до нас. Сигурно имаш нужда.
Нека видим как можем да ти помогнем. Разполагаме с експертни съвети - от първата
среща до първия секс и срещата с приятелите на партньора ти.

 

Случва ли ви се понякога да изпитате силна възбуда, когато партньорът ви докосне определена част от тялото ви? Поздравления – той е попаднал  на една от вашите ерогенни зони!

Ерогенната зона е част от тялото, която има повишена чувствителност.  Стимулирането на тези зони може да доведе до сексуална реакция, което означава, че имате прекрасна възможност да имате удовлетворяващо сексуално общуване.

Но къде точно са вашите ерогенни зони? И как можете да ги стимулирате по време на любовната прелюдия и секс? Вижте едни от най-чувствителните места на тялото ни и какво да правим с тях!

Устните

Има причина толкова силно да искаме да се целуваме - устните са една от най-лесните за стимулиране ерогенни зони. Но как ще се целувате зависи от личните ви предпочитания. Важно е да знаете дали вашият партньор предпочита да се целува с много дишане, хапане или дълбоко целуване. Това, което прави една целувка добра, е много субективно."

Вътрешните бедра

Галенето на вътрешните бедра води до възбуда всички. Това е така, защото областта е пълна с нервни окончания, което я прави супер чувствителна при допир. Може да започнете бавно да я целувате или докосвате с нокти. Ако искате да отидете малко по-далеч, можете да погалите вътрешните бедра с перо или кожен камшик.

Простатата

Простатата е жлеза с размер на орех, разположена точно пред ректума. Най-лесният начин да я възбудите е чрез стимулиране отвън. Но не започвайте с това. Хубаво е първо да се поцелувате и да сте сигурни, че партньорът ви е вече възбуден преди да започнете.

Тази област  се намира между ануса и гениталиите. Щом сте постигнали вече начална възбуда, докоснете с пръсти  областта. Почувствайте какъв натиск би се харесал на партньора ви.

Ануса

Анусът е пълен с нервни окончания, което го прави основно място за стимулиране. Ето защо хората, както мъжете, така и жените, са склонни да се възбуждат, когато тази зона се стимулира. Подобно на G-точката и простатата, и анусът не е място, с което да започнете, когато става въпрос за любовната игра. По-лесно е, когато има предварителна възбуда. Трябва да сте запалили страстта и тогава да отидете към нея. Също така трябва да сте сигурни, че ноктите ви са добре изпилени и гладки, за да не постигнете обратен ефект у своя партньор.

После задължително използвайте подходящ лубрикант, защото мястото няма естествен такъв.

ВХОД