Количка

0
Поръчката е празна

Нашият експерт по сексуално здраве д-р Шугър е тук, за да ти обърне внимание
и да ти даде най-доброто ръководство за това как да станеш майстор любовник - пълни инструкции
стъпка по стъпка за това как да изпиташ най-добрия оргазъм заедно с гарантирано здраве и безопасност.

От д-р Шугър

В
ече бяхме обменили идеи за сексуалната култура с много от преминаващите на фестивала, затова знаех, че Илиян не се шегува, когато спомена, че съпругата му ще го изгони, ако случайно види презервативите ни у тях. Как да обясни, за какво си им презервативи, след като са женени от 6 години? Илиян не е единственият човек, който смята, че презервативите се ползват само при съвсем нова връзка, когато влюбените още не се познават. Липсата на презерватив често е разбирано като символ на доверие между двамата партньори. Особено, когато и двамата имат желание връзката да прерасне в създаването на семейство с деца. 

Илиян обаче, имаше история за разказване. Преди около година, той разбира, че липсата на удовлетворение в интимните отношения със съпругата му може да се дължи на рутината и стреса, натрупван всеки ден. Тогава Илиян решава да направи крачка към осъществяването на заветната сексуална победа в живота на много мъже – аналния секс. Влиза в магазина, грабва един лубрикант от касата и се отправя вкъщи, за да прелъсти собствената си съпруга. Как обаче да обясни, че новото в отношенията не означава непременно, че връзката им куца? Хората са отворени в различна степен към новостите, както и в различна степен ползват въображението си и спонтанността си, за да разнообразят секса. Илиян имал чудесна идея, независимо дали съпругата му щеше да се съгласи с предложението му, или не.

Да се осмелиш да говориш за секса обаче, не е лесна работа, освен ако не е на майтап, или в контекста на обидата, където речниковият запас на българина е много богат. Затова и сексуалните преживявания между партньорите у нас не се обсъждат всеки ден. Именно разговорът по темата обаче може да стане повод за сближаване. И така, какво става със смелия Илиян? Скрива лубриканта в чантата за работа. Само докато намери подходящите думи, за да заговори, без страх от обида или чувство на вина, за своите желания, идеи, фантазии. Бедата е, че оставя лубриканта в същата чанта, с която ходи в командировка. Същата чанта, в която съпругата му потърси зарядното за телефона. Останалото е въпрос на нов кредит на доверие, защото страхът от изневярата присъства по своеобразен начин във всяка връзка.

Илиян избра своите ТУКСИДО и обеща да използва умението си да говори директно със съпругата, като остави на нея възможността да почувства намеренията и желанията му. В крайна сметка, по-добре от вратата за краката, отколкото хич.


За нас остава въпросът как да променяме ежедневно нагласите си, така че самите ние да участваме активно в отношенията си с най-близкия до нас човек, без да прехвърляме отговорността за това на някой друг. Така ще си създадем толкова повече емоционални и истински моменти на удовлетворение. Понякога изисква време, енергия и желание, но апетитът във връзката също трябва да се подхранва.

Името Илиян в историята е променено за защита правото му на неприкосновеност.


ВХОД