Количка

0
Поръчката е празна

Ти поставяш проблема, ние намираме експертните отговори,
които могат да ти помогнат да решиш всеки сексуален проблем. Виж какви проблеми срещат хората като теб.
Можеш да се свържеш с нас по имейл или Facebook и да ни помогнеш да подобрим съдържанието си.
Твоята поверителност е абсолютно гарантирана.

Много родители са били там преди. Нещата се сгорещяват в спалнята. Вие и важният за ваш човек може да си пишете цял ден и след дълъг ден в работата палава вечер заедно навън изглежда единствения начин за разтоварване на стреса. И точно тогава бебето се разплаква...

Децата почти винаги създават нова динамика между родителите, но това не означава че искрата не може да засияе както преди. Да имаш здравословен сексуален живот е важно. Здравословния секс може да бъде още по-обикновен с няколко малки подобрения във вашия начин живот.

“Да позволиш на децата да са невинни като в същото време има силно сексуално напрежение между родителите е трудно. За някои дискомфортът ще бъде улеснен ако двете не се смесват. Парадоксално е, тъй като именно със секс се появяват децата.

 

Не само това, много нови майки са също фокусирани върху възпитаването на детето, че сексът отпада, което може да остави много татковци изолирани и разочаровани. Стандартът за интимност се променя когато децата са млади. Отново комуникацията е ключът да накара партньора ви да разбере.

Първата стъпка е да се намери добра ключалка за вратата. Ако правенето на любов е шумно, пуснете музика и заглушете звуците. Междувременно, може да ви се иска да говорите с децата за вашето лично време и сексуалното образование.

Сексът с дълготраен партньор може да се сгорещи с ТУКСИДО. Като внесете тези неща в спалнята, имате възможност да получите много повече удоволствие между чаршафите в бъдеще.

TUXIDO ви обича!

ВХОД