Количка

0
Поръчката е празна

Нови продукти

TUXIDO CLASSIC

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO EXTRA LOVE

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO ULTRA THIN

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

TUXIDO DOTTED

Оригинална цена
8,99 лв.
Цена
7,99 лв.

Свободни позиции

За да участваме дейно в положителната промяна за живота на младите хора в България и по света, работим с доказани професионалисти в производството, управлението, търговията на едро и дребно, комуникациите и социалното развитие. Ние вярваме в ученето през целия живот и се опитваме да създадем свободно пространство за идеите на служителите и възможност за истински баланс между професионалния и личния живот. В момента провеждаме програми за платени стажове и доброволчество за комуникационни и търговски експерти. Те са подходящи за студенти или хора, които току-що са завършили своето образование и искат да се забавляват, докато всъщност участват в дългосрочната промяна. Ако смятате, че можете да спечелите много от нашия опит и да допринесете със собствените си знания и умения - изпратете ни вашето CV и кратко мотивационно писмо (свободен стил). Вашата поверителност е гарантирана.
Екипът на ТИКСИДО

868

ТУКСИДО България ЕООД е млада международно ориентирана компания, която оперира в сектора на търговията с Фармацевтични продукти. Съсредоточени сме, в осигуряването на продукти за нашите Национални и Международни клиенти, които имат бърза ротация, основно под наша търговска марка и насочени към средния ценови сегмент.

Във връзка с разширяване на екипа ни, търсим личност, която да заеме позицията Търговски (Медицински) представител. Готов ли си приемеш предизвикателството за нови задачи, продукти и пазари? Ето какво търсим:

Във връзка с разширяване на екипа ни, търсим личност, която да заеме позицията Търговски (Медицински) представител. Готов ли си приемеш предизвикателството за нови задачи, продукти и пазари? Ето какво търсим:

Отговорности:

 • Отговаря за постигането на поставените цели за обем продажби, рентабилност, дистрибуция и пазарно развитие
 • Изгражда и поддържа ефективни взаимоотношения с клиентите 
 • Идентифицира пазарните възможности, подготвя и изпълнява планове за подобряване работата с клиентите в съответствие с корпоративната политика на компанията
 • Договаря условия и изпълнява различни активности с партньорите
 • Адекватно се разпорежда с поверените му от компанията активи, при спазване на фирмената политика

Изисквания:

• Висше образование
• Стремеж за постигане на високи резултати
• Високо ниво на комуникативни умения, умения за общуване и убеждаване
• Проактивен, с умения за планиране на своето време
• Свидетелство за управление на МПС и готовност за активно пътуване
• Екипен играч, с подход към клиентите в работата си

Какво предлагаме ние:

 • Предизвикателна работна среда и приятна атмосфера
 • Отлични условия на труд в международна компания
 • Конкурентно и ориентирано към резултатите възнаграждение
 • Допълнителни бонуси при отлично изпълнение на поставените цели
 • Работа в екип с международни стандарти
 • Служебен автомобил и телефон

Ако нашата обява представлява интерес за теб, моля изпрати своята автобиография на английски или немски език, както и очаквано приблизително възнаграждение на info@tuxido-condoms.com.


Поради големия обем от кандидатури, възможно е да се свържем само с одобрените за интервю кандидати.

Всички кандидатури ще бъдат третирани в условията на пълна конфиденциалност! Твоите лични данни ще бъдат използвани само и единствено за целите на подбора и избора на най-подходящия кандидат. 

767

За офиса ни в София търсим силно мотивиран, офис асистент, който да подкрепя нашия екип (Изпълнителен директор / Комуникации / Търговия) и да бъде част от ново предизвикателство. Търсим хора със силни организационни и напреднали компютърни умения. Кандидатът трябва да е надежден, да работи добре в екип, способен да разпределя вниманието си между няколко задачи и да работи ефективно под натиск. Успешният кандидат трябва да може да работи самостоятелно по задачите.ТУКСИДО България ЕООД е млада международно ориентирана стартираща компания, която оперира в сектора на търговията с Фармацевтични продукти. Съсредоточени сме, в осигуряването на продукти за нашите Национални и Международни клиенти, които имат бърза ротация, основно под наша търговска марка и насочени към средния ценови сегмент.

За офиса ни в София търсим силно мотивиран, офис асистент, който да подкрепя нашия екип (Изпълнителен директор / Комуникации / Търговия) и да бъде част от ново предизвикателство. Търсим хора със силни организационни и напреднали компютърни умения. Кандидатът трябва да е надежден, да работи добре в екип, способен да разпределя вниманието си между няколко задачи и да работи ефективно под натиск. Успешният кандидат трябва да може да работи самостоятелно по задачите.

Отговорности:

- Помага на Изпълнителния Директор в планирането на задачи и приоритети
- Изпълнява поставените от Изпълнителния Директор задачи с внимание към детайл и срок
- Подкрепя Мениджърите на екипите при задачи, които излизат извън техните компетенции и отговорности
- Уговаря и подготвя срещи, както и проследява развитието на договорените точки по време на срещи (проследява имейли и др.)
- Подпомага разработването, планирането и мониторинга на маркетинговите проекти и инициативи
- Координира дизайна на рекламни материали: иска и следи за качественото и навременно изпълнение на рекламни и / или маркетингови материали; търси и избира подходящи материали за онлайн каналите за комуникация
- Подпомага създаването на съдържание за всички комуникационни материали /статии, месечен информационен бюлетин, печатни и онлайн реклами/, като създава грамотно на български и английски език текстове и графики за презентации, рецензии, резюмета на статии, публикации за социални медии; както и мултимедийни материали.
- Създава отчети, като събира и анализира данни от статистика и проучвания
- Промотира събития и проекти, като търси възможности за разгласяване на информацията в конкретни уебсайтове (платформи за събития, образователни платформи, онлайн социални мрежи) и др.

Идеалният кандидат притежава:

- Опит на сходна позиция или като Мениджър Проекти, Оперативен Мениджър и други позиции, които изискват високо ниво на самостоятелност и организираност
- Завидна хладнокръвност, която му помага в натоварени моменти, както и когато задачите не са много ясни или обяснени, а трябва самостоятелно да се намери решение
- Амбиция за развитие в сферата на мениджмънта и управлението на бизнеси
- Желание да работи и мислене, насочено към търсене на решения за изпълнение на поставените задачи.
- Добри умения за преговори, с които да може да убеждава потенциалните клиенти за качествата и предимствата на продуктите.
- Отлични способности за управление на времето с внимание към детайлите и качеството на работата.
- Начин на мислене, който се фокусира над решения и възможности, а не над проблеми и трудности
- Отлична езикова грамотност и умения за водене на писмена комуникация на български и английски език с представители на различни бизнес общности (немски ще се счита за предимство)
- Умее да работи изключително дискретно с поверителна информация и чувствителни данни.

Нашето предложение включва:

- Прекрасна възможност за развитие на мениджърски умения и опит
- Широк спектър от отговорности и задачи и абсолютна гаранция, за динамични и различни работни дни
- Участие в създаването и развитието на нова компания „от основи“ (философия на предприемачите)
- Договор с 23 дни платен отпуск и работен баланс
- Работно време от 9 до 18 часа от понеделник до петък

Ако чувствате, че имате какво да покажете, изпратете вашата автобиография, както и очаквано приблизително възнаграждение!

Заинтересовани сме от всяка една кандидатура, но ще се свържем само с предварително одобрените!

Всички кандидатури ще бъдат третирани в условията на пълна конфиденциалност!

Данните, които предоставяте, са лични и са предоставени от Вас доброволно за целите на подбора, при спазване на действащото българско законодателство.

Имаме айфони, айпадове и много стрес. Заети сме. Как можем да създадем повече искрени моменти с любимия? Как да изразяваме чувствата си по-добре?
Романтиката не е нещо, което просто можеш да купиш или вземеш на заем. Това е състояние на ума и душата. Но ако положиш известно усилие, за да разбереш какво харесва партньорът ти – ще спечелиш много!

ВХОД