Количка

0
Поръчката е празна

Нови продукти

TUXIDO Dotted MEGA pack 60

Цена
23,49 лв.

Цветозар Мандев (На снимката: първият отляво надясно) е на 40 години от Ловеч. Семеен, с две деца. Има образователна степен „бакалавър“ по политология от СУ „Св. Климент Охридски“, а през 2004 година завършва и магистратура по национална и международна сигурност във Военна академия „Г. С. Раковски“ в София. След това работи по проекти в сферата на сигурността като експерт в държавната администрация. С желание да осъществи нещо различно заминава за Великобритания, където за кратко време се запознава отблизо с различни аспекти от дейностите на търговията и услугите. Връща се в България с енергия за популяризиране на продуктите ТУКСИДО сред хората, които съзнателно избират грижата за здравето и интимния живот. Петя Климентова разговаря с него за свежите му идеи като продуктов мениджър на ТУКСИДО България.

Добре дошъл, Цветозар! Как стигна до темата за презервативите И ТУКСИДО България?

Презервативите са интересен продукт – едновременно полезни и в същото време свързани с тайната на личния живот. Хубаво е покупката им да бъде приемана естествено, така както приемаме изборът на храна, например. И двете са свързани с удовлетворяването на нормални желания, които по природа са присъщи на всички. Понякога обаче срещата с предразсъдъците може да се окаже преграда в общуването между клиенти и фармацевти и това е нормално. Темата за сексуалното удоволствие е свързана с чувство на срам, когато то придобива публичност с покупката на презервативи. С ТУКСИДО България можем да работим за промяна на подобни нагласи в дългосрочен план в страната, особено в аптеките.

Според теб, каква е ролята на фармацевтите в подпомагане развитието на сексуалната култура сред младите в България?

Фармацевтите имат стабилна и всестранна подготовка, знания, благодарение на които могат да работят успешно с посетителите на аптеките. Как? Като подхождат с повече разбиране, водят повече разговори с внимание, в които биха могли да обясняват на желаещите да си закупят продукти как правилно да се употребяват презервативите, какви са разликите между наличните продукти на пазара. Това е позитивно.

В дългосрочен план как виждаш развитието на тази тема?

Ние можем да подпомогнем образователния процес, с последователни стъпки, с беседи в училищата, както с подрастващи, така и със зрелостниците, на които им предстои да се впуснат в живота и всичко, което искат да опитат извън пределите на училището.

 

 

 

 

 

ВХОД